23 september, Zaterdag 25 september oud papier ophalen

21 september, Schaatsen: Blij dat ik glij abonnement

17 augustus, Beslisboom GGD, update

17 augustus, We gaan weer naar school!

Beste ouders/verzorgers en kinderen!

26 januari, Corona Challenge ‘Hou vol’

Speciaal voor kinderen uit groep 4 t/m 8, is een lied over Corona geschreven. Het heet ‘Hou vol, hou moed’. Het is lied is gemaakt door Michiel Merkies van Kunstencentrum Atrium en Gerrit Bloem van SBO de Súdwester. Ze hebben dit lied gemaakt, omdat ze alle kinderen die thuis hun schoolwerk moeten doen een beetje willen opvrolijken.

En omdat Seewyn nauw samenwerkt met kunstencentrum Atrium en Akte2 maken we dit ook mogelijk voor alle kinderen van de Waadhoeke scholen.

 

Wij willen jullie  vragen iets moois te maken op dit lied. Dat kan bijvoorbeeld een dans zijn, een kunstwerk, schilderij, stopmotion, gedicht, spelen op een instrument of het lied zingen in de karaokeversie! We vragen de leerlingen een filmpje te maken hiervan en dit op te sturen. Het lied, filmpjes en info vind je op .  http://www.akte2.nl/houvol

 

Filmpjes kunnen worden ingestuurd t/m 19 februari. Leerlingen die meedoen maken kans op het winnen van een gitaar, keyboard of djembé!

De winnaar wordt gekozen door niemand minder dan Syb van der Ploeg en Sytse Broersma zanger en bassist van de Kast!

Met vriendelijke groet,

Berni Dijkerman,

 


Directeur Seewyn

14 februari, diversen

Sinds woensdag 8 januari zitten wij weer allemaal onder één dak aan de Skoalstrjitte. Van 0 - 12 jaar gaat allemaal naar onze school of is het toch een IKC? Een aantal zaken moeten de komende periode nog afgerond worden. Er komen lockers voor de kinderen van groep 3 t/m 8. De meubels voor de leerpleinen worden nog geleverd. Er worden speeltoestellen geleverd. Dit gaat allemaal in de komende weken gebeuren. Als het wat droger wordt wordt het gras/modder veld aangepakt. Dan zijn wij helemaal klaar. Dit willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan. De opening van de school zal eind maart of begin april zijn. Dit hoort u z.s.m.

september

24 extra vrije dag leerlingen: Studiedag team
29 Start Kinderpostzegels

oktober

6 Kinderboekenweek; thema "Worden wat je wil!
18 Herfstvakantie

november

1 10 mnt. gesprekken - facultatief
2 Schoolschaatsen groep 6,7 en 8

december

3 Sinterklaas op school
23 Kerstviering
25 Kerstvakantie